优优文库 - 学习工作资料大全网

微信
手机版
地图

2020初二英语《暑假作业》参考答案汇总

2020-08-14 18:19:17 投稿人 :优文网 围观 :

八年级的学生要有学习主动性,所以暑假作业自己要按时做完哦,今天小编整理了2020初二英语《暑假作业》答案,大家一起来看看吧!

2020初二英语《暑假作业》答案1

第1版暑假作业(一)

A篇1-5BCBAD

B篇1-5BAADC

C篇1-5CEADB

第2版暑假作业(二)

词汇运用

I.1.around2.show3.together4.article5.bad-tempered

II.1-5ACDBC

III.1.wallet2.imagine3.storm4.excuse5.waves

6.smile7.strange8.vehicle9.smell10.note

IV.1.death2.colourful3.popularity4.costs5.amazed

6.charities7.funny8.succeeded9.exactly10.expression

V.1.line2.instead3.history4.repaired5.pale

6.topic7.trick8.end9.Though10.jacket

VI.1.Forexample2.aroundtheworld3.inorderof

4.goeswrong5.laughat

句型演练

I.1.Iforgotwhattobuyatthesupermarket.

2.Youmustallowyourmindtohaveenoughrest.

3.AgoodwayofimprovingEnglishistoworkhard.

4.Howcanwemakeourmemorybetter?

5.HowmanycartoonsweremadebyMrHillintotal?

II.1.fullof

2.comeat6o'clock

3.unhappy;wrongwith

4.stopped/kept;fromgoing

5.boringtowatch

6.paintthewallblue

7.areconnectedby

8.gets;intotrouble

9.payattentionto

10.onscreen

第3版暑假作业(三)

语法篇

I.1.longer2.toclean3.tolisten4.plays5.are

6.tostop7.won’tfeel8.open9.mend10.terribly

II.1-5DDBAC6-10BCDBA

III.1.likeeating2.agreat/bigsuccess3.alwaysasking

4.angrywith5.complainabout;stopsworking

6.tofinish;towork7.tokeep;quiet8.wasshown;the1950s

9.tolaughat10.introublewith

IV.1.memory2.old3.their

4.toprotect5.hearabout

6.recently7.like8.iscaused9.questions10.first

2020初二英语《暑假作业》答案2

一、根据中文提示,用单词的正确形式填空。

1. healthy

2. safely

3. closing

4. have been owning

5. actually

二、根据汉语意思,完成句子,一空一词。

1. will, be, on

2. be, more, less

3. in, ago

英语园地P8

一、根据句意,选用所给词的正确形式填空。

1. will fly

2. talk

3. has taken away或took

4. was cleaning

5. if

二、请在B栏中找出A栏各句恰当的应答语。

1. C 2. A 3. E 4. D 5. B

三、根据上句完成下句,且使上下两句意思相符,一空一词。

1. the matter

2. didnt have, until

3. what to do

英语园地P14

一、用括号里所给词的正确形式填空。

1. photos

2. fixing

3. flew

4. healthily

5. good

二、阅读理解。

1. D 2. A 3. A 4. C

英语园地P20

一、用所给词的正确形式填空。

1. longer

2. was, sleeping, got

3. going

4. were having, came

5. medicine

二、英汉互译。

1. 遗漏

2. 相处;上车

3. 过时的

4. after-school activity group

5. be used to doing sth.

6. the same as

三、改错。

1. canl改为could

2. he was改为they were

3. live改为living

4. will be改为is

5. careful改为carefully

英语园地P26

一、把下面的句子翻译成英语。

1. proud of

2. out of style

3. too, for, to

二、词意配对

1. G

2. D

3. B

4. H

5. A

6. J

7. E

8. C

9. I

10. F

三、同义词转换,一空一词。

1. do well in

2. be mad at

3. told, that, she, us

英语园地P32

一、根据所给中文完成下列各句。

1. has taken great changes since, already become

2. be well-known

3. When, was jumping out of

二、完型填空。

1. C

2. B

3. A

4. D

5. B

6. B

7. C

8. D

9. A

10. A

英语园地P38

完型填空。

1. B

2. C

3. C

4. B

5. C

6. A

7. A

8. B

9. C

10. D

11. C

12. B

13. D

14. C

15. A

英语园地P44

一、补全对话。

1. C

2. D

3. A

4. E

5. B

二、根据汉语意思完成句子,一空一词。

1. Do, on well with

2. will happen if, leaves

3. one of, important subjects

4. I bought, doesn't work

英语园地P50

一、按要求完成句子,一空一词。

1. While, watching

2. we would

3. Why did

二、完型填空。

1. D

2. C

3. A

4. B

5. B

6. A

7. C

8. D

9. B

10. C

英语园地P56

一、补全对话。

1. go

2. find

3. time

4. borrow

5. either

6. for

7. sell

8. so

9. Maybe

10. open

二、短文改错:把错误改正在右边横线上。

1. Predicting

2. many

3. true

4. sound

5. biggest

6. to see

7. talk

8. the largest

9. want

10. used

2020初二英语《暑假作业》答案3

一.单项选择.(每个1分,共35分)

( )1. My uncle isn’t _____ at the moment.

A. feel well B. feeling well. C. feeling good D. feel good

( )2. What’s the matter _____ you?

A. with B. on C. in D. of

( )3. It’s important _____ in good health.

A. keep B. keeping C. to keep D. keeps

( )4. You look tired, you should have a good rest for _____ days.

A. a few B. few C. a little D. little

( )5. You eat _______ junk food. I think you need _______vegetables.

A. too much; much B. too many; many

C. too much; lots of D. too many; lots of

( )6._____Daming’s help , the problems are solved successfully .

A .As for , B Thanks for C Thanks to D According to

( )7.The driver saw an old man _______ on the side of the road .

A lie B. lay C lying D. to lie

( )8. To our__________, the little girl is the first to go to bed.

A. surprises B. surprise C. surprised D. surprising

( )9. The old man lives ______,but he never feels_______.

A. alone; alone B. lonely; lonely C.lonely; alone D. alone; lonely

( ) 10. My bike is broken. Could you help me to _______?

A. fix it up B. set it up C. make it up D. put it up

( ) 11.-Diaoyu Island belongs to China!!

-Surely it does! We Chinese will never _______it up.

A. cut B. give C. mix D. set

( ) 12.-It's too noisy here. I can't stand it.

- Me, too. We have to ________new ways to solve the problem.

A. catch up with B .keep up with

C. come up with D. give up with

( )13. We all feel ________ after hearing of the __________news.

A. excited; excited B. exciting; exciting

C. excited; exciting D. exciting; excited

( )14. A: Could you please sweep the floor?

B: _______. I have to do my homework.

A. Yes, sure. B. Why not? C. Sorry, you can’t D. Sorry, I can’t

( )15. We ___some signs around the school to tell people about it.

A. call up B. cheer up C. put up D. put off

( )16. Peter used to be a problem child. He always ___ his parents a lot of trouble.

A. came B. let C. caused D. went

( )17.---I don’t have enough money to buy this book.

---________.

A. Neither do I B. Neither I do C. So do I D. So I do

( )18. Peter lent some money _____ me yesterday.

A. of B. with C. from D. to

( )19.Tom works hard _____ earn more money.

A. in order that B. in order to C. so that D. as if

( )20.could you allow me _____ TV this evening ,Dad?

A. watch B. to watch C. watching D. watches

( )21.---______ a party this week?

---That’s a good idea.

A. Why do you have B. Why not you have C. Why not have

D. Why didn’t you have

( )22. Don’t worry! I’m sure you’ll ________ classmates if you are kind and friendly to them.

A. catch up with B. get on well with

C. agree with D. be strict with

( )23. The Beijing Olympic Games _______ us a chance to enjoy the most wonderful sports events at homes.

A. supplied B. allowed C. offered D. provided

( )24. I ________ home until I finish my homework.

A. won’t go B. will go C. go D. went

( )25. –Why are you so tired these days?

-Well, I have ________ homework to do.

A. too much B. too many C. much too D. many too

( )26. Students shouldn’t go to school _____breakfast. It’s bad for their health.

A. with B. without C. for D. by

( )27.—The boy can speak both English and Japanese he is only ten.

---Wow, what a clever boy!

A. if B. because C. although D.so

( )28.--The speech is really boring!

--I agree with you. It is a ___ of time to listen to it.

A. result B. stress C. mess D. waste

( )29.Jim’s answer is the same as yours. I think he ___ from you in the exam.

A. brought B. took C. did D. copied

( )30. I hate ___ the dishes ,but I don’t mind____ the living room.

A. doing;to clean B.do; cleaning C. to do;to clean D.to do; doing

( )31.The man is blind. He can’t ____ anything at all.

A.hear B.see C.eat D.speak

( )32.The volunteers are ____ money for a sick girl in the park.

A. turning B. raising C. getting D. giving

( )33.I ___ like to help kids with their school work.

A. could B. would C. should D. might

( )34. I think it’s necessary ___ you ___ down and have a rest.

A. for; to lie B. of; to lie C. for; lying D. of; lying

( )35.—My mother broke her leg yesterday.

---___________.

A. I’m sorry to hear that.

B. She’s feeling better.

C. How is she?

D. Where is she now?

二.完形填空(每个1分,共10分)

Mary was ill, so she went to see __36__.

“Doctor, I’m not feeling __37__,” said Mary. “Every time I do my homework, I feel __38__. If I go to school on foot, I have to sit down and __39__ for a few times.”

The doctor looked over her __40__. At last he said, “__41__ serious(严重的), but I’m afraid you are eating too much.”

“I don’t understand. What do you mean(意思)?” asked Mary.

“I mean you eat __42_ food,” said the doctor.

“Oh! You mean I’m too __43__. That’s a problem,” said Mary. “What should I do?”

“The answer is easy,” said the doctor. “If you want to be thinner and healthier, you __44__ eat a lot of food and you should also do much __45__.”

( )26.A. her mother B. the teacher C. the doctor D. her friend

( )27. A. terrible B. ill C. good D. well

( )28. A. hungry B. thirsty C. tired D. happy

( )29. A. stand up B. lie down C. eat food D. have a rest

( )30. A. carefully B. careless C. carelessly D. careful

( )31. A. Something B. Nothing C. Everything D. Anything

( )32. A. too many B. many too C. too much D. much too

( )33. A. thin B. healthy C. stressed out D. heavy

( )34. A. must B. should C. shouldn’t D. didn’t

( )35.A. housework B. homework C. shopping D. exercise

三.阅读理解。(每个1.5分,共30分)

A

It’s important for us to be healthy. But how can we keep healthy? First, you should eat fruit and vegetables three or four times a week. Then eat some tofu every day because it’s good for people, both the young and the old. Milk is also necessary(必要的),especially for women. So you should have milk twice a day. It can help you to be strong. Next, doing more exercise is better. You can do morning exercises or evening exercises. After supper you should take a walk.

( )46. You should eat_______ three or four times a week.

A. fruit and fish B. vegetables and mutton

C. tofu D. fruit and vegetables

( )47. Tofu is good for ______.

A. young people B. old people C. young and old people D. students

( )48. Why do people have milk?

A. It,s delicious. B. It’s a kind of drink.

C. It’s bad for you. D. It can help you keep strong.

( )49. You should have milk .

A. four times a day B. five times a week C. twice a day D. twice a week

( )50. The passage mainly tells us__________.

A. how to keep healthy B. what health is

C. why health is important D. how often you can eat tofu

2020初二英语《暑假作业》答案4

一. 听力理解

1—5CBBAA 6—10CABAB 11-15ABCCA 16-20CEBDA

二.单项选择

21-25DCDAD 26—30DBAAD 31—35:CBBCB

三.完形填空

1-5ACBDA 6—10BCAAB

四.阅读理解

1—5BCBBA 6—10ADBDC 11—15ACADB 16—20DACEB

五.短文填空

1.living 2.famous 3.athletes 4.chance 5.However 6.everywhere 7.dangerous 8.injured 9.real 10.happier.

六.补充对话

1.What’s wrong with you ?What’s up ?

2 What should I do ?.

3.Why?

4.OK/Sounds good/Good idea.

5.What time is it/What’s the time?.

七.书面表达

Dear Mum and Dad,

How’s it going at home?

I got my report card today.

My Chinese teacher said I was hard-working, while my math teacher said I could do better. You know I am not very good at math.My English teacher said I did well in English , but my science teacher said my science was very poor. Science is always difficult for me. My history is good and my history teacher is happy with me; however, my P.E.teacher said I was not active enough.

2020初二英语《暑假作业》答案5

单项选择(10分)

1.—What’s matterwithyou?

—Ihave badcold.

A.a;the B. the;a C.the; / D.the;the

2.—WhatdoesyournewEnglishteacherlooklike?

—Sheisaprettylady longhair.

A.atB.inC.withD.to

3.—Ihavea .

—Maybeyoushouldseeadentist.

A.coldB.stomachache

C.headacheD.toothache

4.Themanhurt workinginthefield.Hehasasoreback.

A.herselfB.himself

C.yourselfD.themselves

5.It’ssaidthata younggirltooktheoldladytothehospital.

A.20yearsoldB.20yearold

C.20-years-oldD.20-year-old


2020初二英语《暑假作业》参考答案汇总相关文章:

★ 2020六年级上册英语寒假作业参考答案

★ 2020初二学生的暑假学习计划5篇

★ 2020初二英语教师年终总结

★ 最新初二英语教师年度总结2020

★ 2020部编版高一年级下学期数学暑假作业答案大全

★ 2020暑假学习计划表【5篇】

★ 2020初二英语教师教学工作总结

★ 2020初中生暑假学习计划5篇

★ 初二英语教师2020年度考核个人总结以及2020计划

★ 初中英语暑假学习计划

  • 2020初一暑假作业政治参考答案大全
  • 2020初一暑假作业政治参考答案大全
  • 2020高二生物暑假作业答案大全
  • 2020高二政治暑假作业答案大全
  • 2020高二数学暑假作业答案大全
  • 2020初一暑假作业生物答案(人教版)
  • 2020初一暑假作业生物答案(人教版)
  • 2020高二语文暑假作业答案大全
  • 2020高二历史暑假作业答案大全
  • 2020高一化学暑假作业答案大全
  • 站长推荐